יום ראשון, 31 באוקטובר 2010

חמוצי הסבתא

מצרכים
כרובית
4 גזרים
רבע כרוב
3 שיני שום
חומץ
מלח
מים רתוחים
שמן
תבלין עמבה
אופן ההכנה
להפריד את הכרובית לפלחים לא גדולים,לחתוך את הגזרים לאצבעות,
לחתוך את הכרוב לחתיכות גדולות
בסיר גדול לשים כף עד שתיים שמן, להוסיף פרוסות שום, לטגן קלות, להוסיף על זה את
כל הירקות החתוכים, לתבל במלח שתי כפות, תבלין עמבה כף אחת,מים וחומץ לפי היחס של שתי כוסות מים
רתוחים וכוס אחת חומץ עד כדי כיסוי.
להביא לידי רתיחה ומיד לכבות את האש.
להעביר לצנצנות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה