יום ראשון, 24 באוקטובר 2010

סלט אקוצה נוסח ספרד (סלט מבושל)

מצרכים:
2 קילו עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות*
4 פלפלים ירוקים כהים קלויים  וחתוכים**
8 שיני שום
חצי כוס שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
כף מלח
2 פלפלים שאטה קטנים
אופן ההכנה
לטגן קלות בסיר רחב את השום, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן מספר דקות
להוסיף את העגבניות החתוכות ואת שאר החומרים.
להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כחמש שעות.לבחוש מידי פעם עד שמתקבלת תערובת סמיכה
הדומה לריבה.
הערות:
* בקערה גדולה לשפוך על העגבניות מים רתוחים עד כדי כיסוי להמתין כ2 דקות ולקלף
** לקלות את הפלפלים מכל הצדדים בגריל להכניס לסיר סגור ולקלף.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה